AnyDWG Converters
DWG to PDF Converter DWG to PDF Converter
DWG és DXF fájlok konvertálása vektoros PDF fájlba AutoCAD használata nélkül. (Ez egy önálló AutoCAD rajz fájl konvertáló program, nem kell AutoCAD vagy Adobe Acrobat szoftver ehhez a PDF-átalakítóhoz).
PDF to DWG Converter PDF to DWG Converter
Teljes funkcionalitású PDF -> DWG/DXF konverter, amely lehetővé teszi, hogy könnyen átalakítsa PDF tervrajzait DWG vagy DXF fájllá AutoCAD és Adobe Acrobat szoftverek használata nélkül. Kompatibilis minden elterjedt CAD rendszerrel.
DWG to DXF Converter DWG to DXF Converter
DWG és DXF kétirányú konverter és fájl verzió átalakító, mellyel DWG fált alakíthat DXF-é vagy DXF fájlt DWG-vé AutoCAD használata nélkül. Támogatja a DWG/DXF összes verzióját (R2.5-től 2021-os formátumig).
DWG to Image Converter DWG to Image Converter
DWG és DXF fájlok konvertálása különböző kép fájl formátumokba: TIF (TIFF), JPG (JPEG), BMP, GIF, PNG, TGA, PCX, EMF és WMF, AutoCAD használata nélkül. Lehetővé teszi, hogy könnyedén átkonvertálja a rajzait kép fájlokká, drága szoftverek megvásárlása nélkül.
DWF to DWG Converter DWF to DWG Converter
Lehetővé teszi DWF fájlok konvertálását AutoCAD DWG és DXF fájl formátumokba. Könnyedén visszanyerheti a DWF elemeket a megfelelő DWG elemekké. Támogatja a DWF fóliákat, több-lapos specifikációkat és minden elemtípust.
DGN to DWG Converter DGN to DWG Converter
DGN fájlok kötegelt átalakítása AutoCAD DWG/DXF fájlokká.
DWG to SVG Converter DWG to SVG Converter
DWG/DXF/DWF fájlok konvertálása SVG fájlokká AutoCAD használata nélkül, támogatja a parancssoros bevitelt.
DWG to DWF Converter DWG to DWF Converter
DWG és DXF fájlok konvertálása DWF fájlokká AutoCAD használata nélkül. DWG R2.5 - AutoCAD 2021 formátumok támogatása.